Бъди щастлив !

Кои сме ние отвътре

Фондация Мечта се занимава с изучаване, осъзнаване и разпространение на щастливия природосъобразен начин на живот за всички! Работим по многостранни проекти, свързани с обучение за възрастни и деца, консултации за душата и тялото, празнично залесяване на дръвчета от вдъхновените деца-залесители и пожелание техните родители, мрежа за свързване на предприемачите с чисти помисли, еко-селища и още много други.

Фондация Мечта е от една страна зелена фондация, защото ние истински обичаме Природата, като наша майка, наш дом, наш безпогрешен учител, наш подарък, но и наша отговорност.

От друга страна ние сме Мечтатели и сме горди от това, защото смело стоим зад желанието си да постигнем щастие за всички хора без изкючение.

В Мечта сме доброволци, защото водени от добрите си помисли понякога търпим лишения, но палим съмишленици по пътя си и в крайна сметка постигаме заедно изобилие. Ние сме и търсачи-изследователи, защото не се спираме буквално пред нищо, докато не намерим вярната формула за постигане на проектите си. Също търсим истината, докато не почувстваме, че сме я достигнали и можем да я подаряване на другите търсещи.

Ние сме предприемачи, защото не заставаме лековерно зад идеите си, а чрез собствените си вложения и помощта на далновидни съмишленици сбъдваме сериозно обмислените си и грижливо подготвени проекти. Ние сме обучители, защото обожаваме да раздаваме онова, което сме имали шанса на научим и имаме подготовката да го правим добре.

Най-вече ние сме сътворци, наред с всички вдъхновени от силната на човека и природата, и заедно се радваме на сбъдването на мечтите си.

След четиригодишна подготовка сега практически осъществяваме Проект Сътворение, който представлява един нов образ за щастливото бъдеще на децата ни, на семействата ни, на фирмите и учрежденията ни, на България. Звучи смело, а е съвсем просто :) Той е изграден от шест подпроекта, с които сме се постарали да предвидим цялата гама от възможни предизвикателства по пътя си.

С огромно удоволствие представяме пред Вас мечтите, проектите и практическата си работа. Моля не се стеснявайте, при вдъхновение да се включите по какъвто начин Ви привлече в нашето начинание: чрез красиви, положителни мисли, чрез добри конструктивни предложения, чрез практическа доброволческа помощ в сферата, в която сте силни, чрез контакти с други подходящи за работа с нас хора, институции или организации, чрез преки финансови дарения в проектите ни, чрез материални вложения, които са Ви удобни (например бензин, ако такава е възможността Ви, канцеларски материали, техника и др) или каквото градивно Ви идва на ум :)

Двама заедно са много по-силни от двама поотделно!

 

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info