Бъди щастлив !

Обща информация на проектите на Фондация Мечта

Фондация Мечта има един главен проект "Сътворение", който е основата на всички останали подпроекти, които творим. Той представлява един нов образ за развитието на екологичната природна среда в България, на избраното образование, на чистия бизнес, на положителните медии и на естествения живот. Поставихме си за цел за 14 години да завършим както подготовката, така и изпълнението на проекта ни. Планираме, разбира се, с радост да даваме всичките си знания, прозрения и похвати за работа на онези страни, които се вдъхновят от прекрасните процеси, които се случват с нас. 

Проект Сътворение вече се случва и той вече променя съдби – първо нашите, после на доброволците, а сега малко по малко на всички, които се докосват до него – обучени възрастни, обучени деца, предприемачи, вдъхновени от работата ни и помагащи на фондацията, както и всички наши съмишленици. За нас този проект дава отговори на наболялитевъпроси -„Кой съм аз? Защо съм тук? Какъв е смисълът на живота ми? Накъде отива Земята? Какво мога да направя аз сам? Има ли други, които мислят по тези въпроси? Докъде ще доведе всичко това?" Всеки има своето уникално място при нас.

Ние от Мечта няма да се спрем пред нищо, за да дадем най-после на децата си онова, което те залужават. Първо - искрено извинение за света, който им завещаваме сега. И второ – един по-добър свят на хармония с природата, красота, здраве и прекрасни отношения. Всеки родител иска най-доброто за своето дете, а всяко дете се учи на добро и лошо от родителите си. Ние сме длъжни, но и вдъхновени да дадем най-доброто от себе си, за да станат децата ни дори по-добри от нас. Мечтаем го за родните си деца, за децата на България и за децата на Земята! Не е малка, но е Мечта, която заслужава да стане истина! Запознайте се отблизо с шестте подпроекта на Съворение и намерете своето вдъхновение!

 

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info