Бъди щастлив !

Проект "Слънце"

Ще изградим нашия любим Център за обучение и здраве Слънцев местност със запазена природа. Там, защото запустялата сграда и най-вече природата около нея, така ни грабнаха, както те грабва любовта от пръв поглед или истинското ти призвание!Центърът е и седалище на Фондация Мечта, както и ръководен център на целия проектСътворение. Там творим, мечтаем, мислим, съвещаваме, лекуваме (себе си и другите), храним се здравословно, дишаме чист въздух, наслаждаваме се на красотата наоколо и...работим!

От него ще излъчваме положителни телевизия и радио Мечта, защото всички знаем каква огромна нужда имат съвременното общество и всеки отделен човек от истински положителни, щастливи новини, образи, мисли и чувства всеки ден. Ние убедено вярваме, че те бързо ще се превърнат в любими на осъзнатите хора, търсещи щастие.

Също там ще творим и подготвяме положителния ни вестник Мечта, който е първият вече стартирал проeкт от положителната медия, която българите в родината и в чужбина заслужават.

В центърСлънцеискаме да дадем възможност на посетителите ни да се докоснат възможно най-пълно както до идеите, които вдъхновяват нас, така и до собствените си извори на вдъхновение.

Ще разполагаме с гостилница за здравословно хранене с подробно описание на ползата от близкото до Природата хранене.Ще създадем подходяща библиотека и книжарница и малко магазинче за красиви ръчно направени с любов нещица.Ще обособим огромен детски кът, по-скоро палат, за любимите ни малчугани. Ще имаме както офис стаи за екипа ни, така и стаи за съвещаване, обучение, лечение, тийм билдинг, рисуване, свирене, пеене, физическо натоварване, че дори и отпускане.

Слънце ще ни учи, зарежда, стопля, ще ни дава живот и ще ни вдъхновява!

Защо Слънце?

Както Слънцето събира и отразява хубавите чувства на всички хора, така и нашият ръководен център ще се грижи за това на всички да им е добре и топло на душата.

Социално-отговорна медия

Положителните телевизия и радио „Мечта" решително ще допринесат за утвърждаването на новото, съзидателното мислене във всеки зрител и слушател. Като най-голяма видима власт днешните средства за масова информация носят огромна отговорност пред всеки човек с качеството на образите, които създават и разпространяват. Ако са тъмни, те увеличават разрушителните нагласи и последици в масовото мислене. Ако са светли – градивните. Ние вярваме, че във всеки журналист съществува копнеж по това да разпространява само светли новини.

Слънчева и радостна България е достойното бъдеще на нашите деца!

 

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info