Бъди щастлив !

Проект "Изобилие за всички"

След многобройни срещи с български предприемачисе убедихме в едно – голяма част от бизнесхората на България са чисти, силни, смели и самотни. Повечето от тях се вдъхновяваха от идеите и проектите, но някак тъжно мислеха, че са единствените, които се вълнуват от тези теми. Така съвсем естествено дойде време да създадем Сдружение на предприемачите с чисти помисли Изобилие за всички.

Какво е различното в такова едно сдружение?

В света има два начина за правене на бизнес: с чисти помисли и с нечисти помисли. Историята показва, че по-устойчиви на всякакви трудности (икономическа криза, природни бедствия, вътрешни раздори и т.н.) се оказват работещите с чисти помисли фирми. А какво означава това? Да работиш с чисти помисли значи в дейността си да бъдеш воден от здрави морални ценности, ясни далновидни цели, честна оценка за стойността на труда на всеки, свързан с работата, и не на последно място - радост от именно тази дейност.

Ние от ФондацияМечтаси поставихме за цел да помогнем на всички предприемачи с по-чисти помисли да имат открита връзка помежду си,с цел да увеличат още повече влияниято си в общата икономика и да я подобрят.

Предприемачите в сдружението се ползват със следните възможности:

1. Да се регистрират и да получат своя уникална парола, с която да влизат в страниците на сайта ни, които са ограничени и достъпни само за предприемачите от списъка ни. Това им дава възможност да взимат активно участие във Форума за чист бизнес Изобилие за всички.

2. Предприемачът и неговата фирма (или фирми) имат възможност да създадат своя представителна страница в mechta.bg, където да включат важна информация, която биха искали да разгласят. Тя ще бъде достъпна както за техните колеги, така и за гостите на страницата.

3. В mechta.bg публикуваме линк към сайта на предприемача, защото той се превръща в наш приятел.

4. Използва безплатно и при желание сам публикува в библиотеката „Изобилие за всички", която е достъпна само за предприемачите с чисти помисли. Там поместваме важни статии, размисли, книги и всякаква информация, която е полезна за чистия бизнес.

5. Проектът ни включва и организирането на бартерни замени между предприемачите, когато те добият истинско доверие един в другиго, както и Спестовна каса на безлихвен, ротационен принцип между членовете на сдружението.

6. Най-прекрасното е, че всеки чрез идеите стремежите и действията си ще може пряко да подобрява финансовата стабилност на своята фирма и на България. И нека повече бизнеси станат чисти и зелени!

Проектът ни се развива в две сфери:

• Първо:Чрез провеждане на обучениеСъзидателна силавъв фирмите ние подобряваме цялостния климат в предприятието и спомагаме за изчистване на помислите първо на всеки отделен обучаем, а после и на целия колектив. Така ние спомагаме за увеличаване на броя на честните фирми, работещи с чисти помисли.

• Второ:С радост създаваме база данни на онези фирми, които сме проверили и за които вярваме, че отговарят на изискванията за чистота на помислите. На тях издаваме сертификат Чисти помисли, чиста енергия, чисти хора.Планираме да можете да откривате тези списъци тук в сайта, както и в хартиен справочник който се издава веднъж годишно.

Ние от Фондация Мечта създаваме задълбочен и честен правилник за кандидатстване и получаване на нашето удостоверение Чисти помисли, чиста енергия, чисти хора.В него са включени онези главни качества на човека и човешката дейност, притежаването на които им дава правото да се смятат за водени от чисти помисли. Ние знаем, че бъдещето принадлежи именно на тях.

Предприемачът с чисти помисли е човек, който:

·Мисли и действа за възстановяването на природата, на здравите семейни и родови ценности;

·Обича Родината си и работи за нейното благоденствие;

·Милее и работи за по-добро бъдеще на децата;

·Разчита най-вече на собственото си мислене и се сдружава само с хора с подобна нагласа;

·Живее в изобилие на блага и иска и вярва, че то е за всички;

·Има щедро и спокойно сърце;

·Непрекъснато развива човека в себе си;

·Вярва, че честността е най-добрият бизнес.

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info