Бъди щастлив !

"Аз мога най-доброто"

Обучение „Аз мога най-доброто" е деветдневен курс за положително мислене и щастлив природосъобразен живот. В своята цялост изисква да бъде проведен сред запазена природа в подходящ за целта хотел или хижа. Разбира се, провеждаме го на части с различна избираема продължителност  като оптимален вариант обучаемите избират двудневен тренинг.  Програмата е разработена така, че да не уморява участниците, но и да ги поддържа съсредоточени.


Теми:

1.      Основно обучение Аз мога най-доброто в три части:

1.1.Отключване на съзидателната сила

1.2.Утвърждаване на съзидателната сила

1.3.Развитие на съзидателната сила;

2.      Тема: „Справяне с конфликтите на работното място, както и извън него";

3.      Тема:  „Справедливо и точно оценяване"

4.      Тема: „Разпознаване и добра работа с жертвите на домашно насилие";

5.      Тема: „Успешно справяне с агресията в училище";

6.      Тема: „Здравословният начин на живот и как да го приложим за себе си" и др.


Опитният екип на Мечта с удоволствие ще изготви обучение на друга, избрана от Вас тема, без допълнително заплащане JНие  изграждаме ново, различно обучение за всяка фирма или институция, която ни избере. Това е нашият начин да дадем най-доброто от себе си и да предизвикаме най-доброто у вас.

Обикновено започваме деня със сутрешна гимнастика и вкусна полезна закуска. За предиобеда подготвяме така начерените теоретични упражнения, с които навлизаме по-дълбоко в разбирането за себе си и екипа, в който работим и творим. След вкусен обяд и подходяща почивка, се заемаме със забавните физически и практически упражнения, които повишават собственото ни разбиране за тялото ни и неговите граници, забързват мисълта ни и сплотяват колетива ни. След почивка вечеряме и се отдаваме на вечернната ни забавна програма с различни обичайни и необичайни игри, танци, надпявания, надсвирвания, филми или каквото Вие поискате!

На деветия ден всички ние се чувстваме истински, нови, преородени, заредени!

Курсът разделяме на три равни части:

·         Първа част -Отключване на съзидателната сила: отделяме на тази отключваща основа обикновено три дни (но е възможно взимането и за два) с всекидневни практически и теоретични упражнения. След нейното провеждане обучаемите са подготвени да навлязат в дълбините на собственото си разбиране за щастие и да намерят своите жизненоважни отговори.

·         Втора част - Утвърждаване на съзидателната сила: тук именно се провежда  подготовката за затвърждаване на нашата истинска, ценностна, необратима промяна. Опитно установихме, че хората най-често губят вяра и надежда за промяна точно малко след като вземат доброто за себе си ново решение. Ето защо, ние създадохме изпитана ситема от методи за каляване на волята, увеличаване на вярата в себе си и добрите промени и устояване на моралните изкушения, за да достигне всеки до мечтания успех. Тази част също можете да поръчате отделно, но само след преминаваме през Първа част на обучението.

·         Трета част - Развитие на съзидателната сила: Никой от обучаемите не би искал просто да постигне по-добро – всеки от хората, които ни се доверяват, мечтае да заживее в най-доброто! Третата, завършваща част на нашето обучение ни води към нови полета на осъзнаване, чувстване и развитие на хармонията в живота ни. Достигаме там, където отговорите вече се раждат вътре във всеки от нас с безпогрешна точност и там, където творецът в нас е безвъзвратно събуден.

За съжаление понякога на фирмите не е възможно да отделят такова колчиество време. За тези случаи сме разделили обучението на 3 части – всяка, от които свободно можете да поръчате отделно! За още по-специфичните случаи предлагаме и еднодневни и двудневни тийм билдинги и обучения, лично съобразени с нуждите на поръчителя.

Изпратете ни запитване сега и ние ще ви изпратим подробна информация и лична оферта!

 

 

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info